Parkera semesterhuset vid vattnet

Hyr en båt eller lär dig segla

Från och med 2023 kommer vi att erbjuda ett begränsat antal ställplatser för husbilar längs med kajen. 

Närhet till Ica, postombud, apotek, strand, seglarskola och camping. Skärgårdsterminalen ligger precis bredvid om man vill ta M/S Bella ut till Rågö och fortsätta öhoppa via Hasselö, Idö till Västervik.

Här är det Vivassens mynning mot havet och den marina miljön som är tjusningen. Gillar man båtar och närhet till havet så passar denna plats perfekt! Marinan har givetvis varvsverksamheten som största inkomstkälla och åtagande – det betyder att i början av säsongen kan det vara en plåga eller en tjusning att vi är morgonpigga och i full gång med att sjösätta båtar!

Fördelen med att ligga på en marina är att man får se mängder av båtar som varje sommar väljer Loftahammar som ett depåstopp längs med Sveriges östkust. Hela sommaren är Vivassen full av olika farkoster, Marstrom 32 eller Marstrom Tornado från Marströms – eller allra minst: Sven Yrvinds minimalistiska världsomseglare. 

Om ni vill förena nytta med nöje kan ni anmäla er till seglarskolan i sommar, de har kurser för både barn och vuxna. Som medlem i sällskapet kan även hyra deras båtar eller paddleboards. Mer info hos  Loftahammars Båtsällskap

Om dessutom er A/C slutar fungera i sommarvärmen finns här mekaniker som kan stå till tjänst.

Vi har båtar att hyra om man vill ge sig ut på en dagstur i vackra Tjusts skärgård. Kontakta oss för mer info.

Boka genom att ringa oss 0493-61650 eller maila oss

Se alla faciliteter här Ställplats 

Faciliteter:

  • WC
  • Dusch
  • Färskvatten
  • Skötbord
  • Laddning för batterier
  • Service av batterier
Pris från 200:- per plats
Säsong 1/6-15/9 2023